Happy Halloween

Happy Halloween

Marie och Fredrik vi saknar er här! Det är ju Halloween! En av de amerikanska traditionerna jag verkligen har lärt mig att tycka mycket om! Ni som läser Karins blogg kanske har förstått att vi spenderat många år med att släcka alla lampor och gömma oss om det kom några som ropade ” trick or treat”! men nu är det tvärtom.

I eftermiddags hängde vår lilla familj i garaget, Jess dekorerade pumpor medan Tindra och jag höll honom sällskap. Vår granne Joyce kom förbi med sin familj och sen gick vi allihop och knackade dörr. Jess stannade hemma och delade ut godis här för förra året ställde vi ju bara ut en skål med godis och då hade busungarna kastat ägg på vår garagedörr. Vi har lärt oss vår läxa ordentligt och vi var lite mer organiserade i år! Tindra gjorde succé i sin tomtemor/tysk ölfreulein dräkt. När hon gått och lagt sig rostade vi pumpakärnor som nu är helt brända tyvärr (men det var mysigt ivarjefall, och luktade gott). Nu är det dax att lägga sig. Vi har inte sovit ordentligt sen vi åkte till Florida känns det som… och det är ju en hel vecka sen!

3 thoughts on “Happy Halloween

  1. Oh, vi saknar er!! Vi pratade om det igår och drömde oss tillbaka. Så roligt att ha upplevt en äkta amerikansk Halloween! Det var verkligen inte sista gången!! Tindra är ju galet söt i sin fina dräkt, förstår att det blev succé.

    Fanns haunted house i år oxå!? 🙂

    Massa kramar!!

  2. Ah vilket roligt inlagg! Tindra ar en enormt sot tomtemor!! Och vad duktiga ni ar med en organiserad Halloween! Vi hade faktiskt ocksa kopt pumpor (men karvade dem aldrig), kopt en massa godis och hangt upp lampor bade ute och inne. Hundarna kladde ut sig. Men sen rakade vi ga ut och dricka ol pa kvallen, och nar vi kom hem var det forsent. Sa nu sitter vi har med en hel hink med godis. Ha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s