Vänner

Vänner

Vad jag är tacksam för att jag får vara hemma med Tindra två dagar i veckan. Jag älskar att gå till jobbet ibörjan av veckan men varje Tisdagkväll så fylls jag av glädje för jag vet att imorgon får vi vara tillsammans hela dan. Det är ju inte bara roligt, hon har ju börjat få utbrott utan dess like. Herregud. Jag är den där svettandes, rödblossiga mamman som bär ut mitt barn ur affären typ uppochner medan hon försöker klösa ut ögonen på mig…eller sparka mig i huvudet då om hon är uppochner. Det händer ett par gånger om dan… men men, det är bara en fas! Tänk vad många sömnlösa nätter jag har stapplat runt i mörkret och viskat till mig själv… det är bara en fas…eh det är tänderna…. det är en fas…det är tänderna…Jag tror de två meningarna har hållt mig vid liv det sista 18 månaderna!

Idag ringde Jess syster på eftermiddan och undrade om vi ville möta upp dem i en park här i närheten. Det ville vi visst, vi fick en mysig eftermiddag tillsammans.

2 thoughts on “Vänner

  1. Faserna kommer o faserna går…. Sömnlösa nätter var d värsta, sen 2 års trots (höll i sig till 3). Men men så e det. Kram till er alla.

  2. Men eller hur! Kan dom bli mera tokiga än dom är just nu? Jaaa då dom blir värre!
    Samtidigt blir dom små liven roligare och mer kommunikativa. Nu är Alice så arg och bestämd. Hon har ju upptäckt att hon har en egen vilja och frustrationen när vi inte förstår henne. Men men så är det.
    Det blir bättre och lite sämre och sen bättre igen. Det är en fas! Puss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s