Julfest

Julfest

   Så i fredags var det julfest hos Ms Rosa, hon hade gjort om hela huset till ett stort vinterland med inslagna paket, juldekorationer och kort på barnen i julkostymer. Hon hade även gjort egna kostymer till dem som de hade på sig så jag hade inte behövt stressa iväg till affären för att köpa klänning…men nu har hon en ny klänning varje fall.

Tomten kom och Tindra blev såklart livrädd, gud vad hon skrek och grät. Hon repade sig inte helt efteråt utan var lite försikig och mammig hela tillställningen. De dansade även en liten dans till Rudolf med röda mulen då Ms Rosa hade sytt mössor med fingervantar till horn och de hade små blinkande lampor på nosen. Hur gulligt somehelst men det blir lite jobbigt som förälder när man märker att ens barn inte är helt tryggt eller är överväldigat av allt som pågår.

Det var flera gånger som jag ville gå och slita Tindra ur Ms Rosas famn…men det är inte så populärt och ofta känns det värre i hjärtat än det är för barnet. Tindras pojkvän Kanoa var ju där såklart och gjorde henne på bättre humör i slutändan. Hur kan man inte bli på bättre humör med en sån här sötnos i närheten.

IMG_3492

IMG_1874

IMG_1884

IMG_1894

One thought on “Julfest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s