41

41

Jaha så var man 41. Jag har inte haft någon direkt livskris än men jag märker att mina tankar nu i denna  ålder börjar fladdra runt lite panikartat. Oftast så handlar det om hur länge sen allt var. Jag tog studenten för hundra år sedan, tog min magisterexamen för 10 år sen!! Jag har snart en 7åring osv osv.

Det positiva med detta är dock att jag verkligen känner en större kontroll i mitt liv och att jag kan välja hur jag vill styra upp det hela. Jag behöver inte bara gå runt och vänta och se vad som kommer hända mig. Ja det kanske låter konstigt men så har jag nog tänkt ganska mycket i yngre dar.

Jess och jag har börjat ta vår hälsa på större allvar och prioritera styrka och bra mat för kroppen. Jag tycker även det är viktigt att påverka Tindra så hon kan ta bra beslut i framtiden då det gäller hennes hälsa och kropp. Jag har anmält mig till en halvmara i slutet av månaden så jag har börjat springa lite mer nu, det känns jättebra.

På den stora dagen skaffade vi barnvakt och gick ut och åt sushi på vår favoritrestaurang. En jättehärlig kväll där vi hann med en restaurang och två barer men var ändå tillbaka strax innan klockan 20. Vet inte om det är för att vi har en 1åring hemma eller vår egen höga ålder… skönt var det varjefall att kunna gå och lägga sig som vanligt 21.00.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s