Början på året

Början på året

Det har varit en blöt och kall start på 2019. Det har nog aldrig regnat såhär mycket sen jag flyttade hit. Det är kallt med, jag har faktiskt behövt skrapa rutorna på bilen kanske 5 gånger de senaste 2 veckorna. Det hör inte till vanligheterna kan man lungt säga.

För ett par veckor sedan var vi i Mammoth som vanligt och det har nu gått 6 år sedan Loder dog. Hans tjejer är så stora nu, det finns ju en trygghet i det, att livet går vidare men ändå fint att stanna upp och minnas allt fint vi har fått från denna människa, och faktiskt hylla det han missar i att han inte får se sina barn växa upp och bli lika duktiga på att  åka skidor som han var.

Tindra älskar att åka skidor. Hon susar ner för backarna som en raket. Tor tyckte inte om snön lika mycket, han var obekväm i kläderna och blev kall ganska fort. Ville INTE ha vantar. Som vanligt var det fantasktiskt kul att bo med våra vänner ett par dagar, laga middag tillsammans, gå ut och käka, kolla på film. Prata. Matt flög in från Hawaii med så det var jätteroligt att spendera ett par dagar med honom. Vi har inte setts på jättelänge, man märker ju det att det blir lättare när man har stora barn, hans tjejer är ju 8 och 10 nu, han och hans fru  Steph kan komma och gå lite som de vill… Vi är inte riktigt där ännu!

One thought on “Början på året

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s